Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier

We're on a mission!

Det handler om at få realiserset sine finansielle drømme. Og det skal vi hjælpe dig med.

Vision

Vi ønsker at give mennesker muligheden for at tage kontrol over deres finansielle fremtid, så de kan forfølge deres passion og leve livet på deres egne præmisser. Vi tror på, at det er muligt at skabe et liv, hvor man lever for hverdagen — et liv, man ikke behøver at holde ferie fra.

Vores rejse er først lige begyndt

Oktober 2022

Hello world!

Endavu blev grundlagt af vores founders med en vision om at revolutionere investeringsverdenen, så flere får muligheden for at realisere deres finansielle drømme – uanset erfaring.

December 2022

Første linje af kode

I december skrev vi den første linje kode. Det blev startskuddet på vores mission om at skabe den ultimative investeringsapp, hvor avanceret teknologi og sikkerhed omsættes til en intuitiv og brugervenlig oplevelse.

Februar 2023

Godkendelse fra Finanstilsynet

På rekordtid fik vi fondsmæglerlicens fra Finanstilsynet, hvilket sikrer tryghed og garanti for alle vores brugere og deres midler.

Oktober 2023

Soft Launch

Vi ved, hvor afgørende det er, at vores brugere får den optimale oplevelse, når de anvender vores app. Derfor blev vores platform grundigt testet af vores beta-brugere, som gav feedback og hjalp os med at finjustere produktet til perfektion.

December 2023

1.000 brugere

Ét år efter vi skrev første linje kode, opnåede vi en fantastisk milepæl med over 1.000 brugere på vores app.

Vores principper

0
1
2
3
01

Innovation

Vi tror på at udfordre det traditionelle og tænker altid uden for boksen for at skabe det bedste produkt. Mange siger, at de gør det samme - men vi har allerede gjort det. Med en innovativ tilgang til produktudvikling og den nyeste teknologi har vores lille, men dedikerede team skabt et produkt, som store virksomheder har brugt milliarder af kroner og utallige timer på at udvikle.

02

Hjælpsom

Vi er her for at hjælpe vores brugere med at realisere deres finansielle drømme. Samtidig tror vi på, at der er et stigende ønske om at tale om investeringer og finde hjælp i et større fællesskab — og særligt blandt dem, man stoler på. Vi vil derfor skabe app'en, hvor investering bliver socialt og inkluderende, så vi med indsigt og inspiration fra andre kan hjælpe hinanden og os selv med at nå vores mål.

03

Endeavours

Hos Endavu stræber vi altid efter at overgå os selv med en kultur af ihærdighed og vedholdenhed. Vi tror på at forfølge vores mål med passion og beslutsomhed, og vi stræber altid efter at levere det bedste resultat for vores brugere. For vi brænder for den mission, vi er på - og vi ved, vi kan gøre en forskel for mange mennesker!

Første skridt er det største skridt

Start din investeringsrejse i dag. Husk, ingen drøm er for stor, og ingen investering er for lille. Det handler om at komme i gang.