Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier
Download i dag og få 0 DKK i kurtage på US aktier

Support

Nogle spørgsmål. Nogle svar. Og mangler du svar på noget, så ræk endelig ud til os.

Investering og handel

Hvad koster vores tjenester? Og hvorfor kan vi tilbyde det så billigt?

Vi tror på, at det er muligt at kombinere en moderne brugeroplevelse med markedets skarpeste priser. Vi tilbyder derfor lige nu 0 kr. i kurtage på amerikanske aktier, valutavekslingsomkostningerne er kun 0.25%, og danske aktier kan handles fra 10 kr. Vi opkræver heller ikke ikke depotgebyrer.

Hvilke produkter og markeder tilbyder vi?

Du kan handle over 30.000 aktier og ETF'er fra mere end 28 lande verden over. Vi tilbyder for nu handel med simple produkter som fx ikke-gearede certifikater.

Hvornår kan man handle?

I appen kan du for hver aktie se, hvornår den er tilgængelig for handel. Vi understøtter udvidet handel, så du kan handle amerikanske aktier fra kl. 10 om morgenen til kl. 20.00 dansk tid. Udvidet handelstid omfatter også pre-market og post-market handel. Snart vil vi som de første i Danmark også understøtte ’overnight trading’, hvor du kan handle over 10.000 amerikanske aktier og ETF'er fra tidligt mandag morgen til fredag aften – selv midt om natten.

Hvad er fraktionerede handler, og hvorfor er det så smart?

Vi er de første i Danmark til at tilbyde fractional trading på ikke-europæiske aktier. Du kan købe en brøkdel af en aktie, fx 1.24 NVIDIA aktier, hvilket gør det nemmere at investere et specifikt beløb som 5.000 DKK. Du modtager dividender som normalt, og fraktionerede andele behandles som hele aktier. Vi rapporterer naturligvis alt til skattemyndighederne.

Tilbyder I valutakonti?

Da vores kurtage allerede er meget lav, har vi ingen umiddelbare planer om at tilbyde valutakonti på grund af deres kompleksitet og begrænsede brug.

Hvem kan åbne et depot hos Endavu?

Du skal være over 18 år, have et CPR-nummer og være bosat i Danmark. US persons eller politisk eksponerede personer kan ikke åbne et depot.

Hvilke ordretyper tilbyder I?

Vi tilbyder markedsordrer, limitordrer, stopordrer samt mulighed for at opsætte automatiske, gentagne ordre.

Licens og skatterapportering

Vi er under licens fra Finanstilsynet

Vi er reguleret af og har licens fra Finanstilsynet i Danmark under FTID 8348. Se os i deres virksomhedsregister.

Vi håndterer skatterapporteringen for dig

Du behøver ikke bekymre dig – vi rapporterer til de danske skattemyndigheder på dine vegne.

Dividender og kildeskat

Du modtager dividender direkte på din investeringskonto, og kildeskat fratrækkes og indrapporteres automatisk.

Overførsler af kontanter og værdipapirer

Hvordan overfører man penge til sit depot?

Det er enkelt at komme i gang. Du kan overføre penge direkte i appen via Open Banking med Neonomics eller foretage en traditionel bankoverførsel. Vi arbejder på at tilføje flere overførselsmuligheder.

Hvordan hæver man?

I appen klikker du på 'Udbetaling', indtaster dine kontooplysninger, og processen igangsættes. Af lovmæssige årsager skal modtagerkontoen være i dit navn.

Kan man overføre et eksisterende depot til Endavu?

Absolut! Send en e-mail til hello@endavu.com, så hjælper vi dig. Vær opmærksom på, at overførsel af aktier fra andre mæglere kan medføre høje gebyrer. For eksempel opkræver Nordnet 499 DKK pr. ikke-dansk aktie. Derfor kan det være mere omkostningseffektivt at starte med at købe nye aktier gennem Endavu og gradvist sælge dine eksisterende beholdninger hos din nuværende mægler."

Andet

Hvad er motivationen bag Endavu?

Vi har en grundlæggende mission: investering skal ikke være en eksklusiv klub for de rige, de ekspertuddannede eller dem med store formuer. Investering skal være for alle. Derfor har vi bygget en next-gen investeringsplatform med unikke features, der møder brugerens digitale behov. Med vores app har det aldrig har været nemmere at komme i gang med at investere og faktisk få et afkast, der kan være livsændrende. Læs mere om vores team og vores mission [her]

Hvornår kan man tilgå jeres app på Android og web?

Bare rolig – det kan du meget snart! Følg os på Facebook eller Instagram, så vil du være blandt de første, som hører om det, når vi går i luften på Android og web.

Kan jeg investere min pension eller virksomhedsmidler hos Endauv?

Det er ikke muligt i dag, men vi overvejer at tilføje denne funktion i fremtiden.

Understøtter I papirhandel?

Nej, det gør vi ikke. Men med vores lave omkostninger og mulighed for fractional orders har det aldrig været nemmere at komme i gang for kun 100 kr.

Første skridt er det største skridt

Start din investeringsrejse i dag. Husk, ingen drøm er for stor, og ingen investering er for lille. Det handler om at komme i gang.